27 Nisan 2016 Çarşamba

Yazlık Ev...

 İngiltere'nin Cornwall şehrinde bulunan kiralık lüks bir  yazlık ev burası.İçerisinde her türlü konfor düşünülmüş ki böyle bir doğallıkta konfor ne kadar ihtiyaçtan sayılır o ayrı mesele.
Taş ev,taş duvarlar,güzel bir bahçe,etraf yeşillik ,biraz ileride deniz ve bolca huzur.
Fazlasına gerek var mı sizce de...

Mutfağın olduğu bölüm sonradan eklenmiş sanırım ama kapısının şirinliği ve mutfaktaki renklilik hemen ortama uyum sağlayıvermiş bence.Hele mutfak penceresi önündeki o bank  ve üzerindeki çiçekler tam bir görsel şölen.Ön bahçe desen renkleriyle huzuruyla çok davetkar,insan hayallere dalmadan duramıyor.Ama yok bu defa yaşayanlar ne şanslı diye içlenmiyorum  keza parayı veren bu şirinliğin,bu huzurun keyfini sürebiliyor bir süreliğine...Yakın olsa biz de giderdik değil mi:)


 kaynak 

3 yorum:

  1. bir yandan sebi (pembe yastık) bir yandan sen:) ya bir durun teker teker gelin. Valla kaçıracaksınız beni bir köye en kısa zamanda. Hadi toplaşıp bir köy kuralım bahar:)
    Hayal değil ki!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay cidden şimdi gördüm Sebi'nin evi de:) ne güzel denk gelmiş kafalar çoktan gitmiş köy hayatı yaşıyor sanırım.Köyde komşum sizler olacaksanız ben o köyden dışarı hiç çıkmam arkadaş.Her gün bir bahçede gül gibi yaşar gideriz yaşlanmayız vallahi:)

      Sil
  2. Hi ,,,,, I love your blog ,, you have a new follower
    Angelica

    YanıtlaSil